Tik trys ingredientai ir viskas: obuolių uogienės receptas

Tik trys ingredientai ir viskas: obuolių uogienės receptas

Obuolių uogienė yra puikus žiemos produktas, kurį vėliau galima naudoti desertams ir pyragams gaminti. 

Obuolių uogienę labai lengva paruošti. Šį nuostabų skanėstą galima naudoti kaip bandelių ir pyragų įdarą. O pusryčiams galima tiesiog užtepti ant duonos riekės.

Šiai uogienei gaminti galite naudoti bet kokius obuolius, tačiau originaliame recepte naudojami Fuji obuoliai. 

Obuolių uogienė 

Sudedamosios dalys:

  • obuoliai - 2 kg; 
  • cukraus - 1,6 kg; 
  • dvi citrinos. 

Paruošimas: 

  1. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį, tada sutarkuokite ir gausiai apšlakstykite dviejų citrinų sultimis, kad minkštimas nepatamsėtų nuo oro. 
  2. Tada tarkuotus obuolius sudėkite į puodą, suberkite cukrų, įpilkite 4 šaukštus vandens ir virkite ant silpnos ugnies apie dvi su puse valandos, dažnai maišydami. 
  3. Kai gausite tirštą vientisą uogienę, perpilkite obuolių uogienę į stiklinius indelius, atvėsinkite ir sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje maždaug metus.
Naujesnė Senesni
 ...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „NAUJIENOS-PATARIMAI“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Free mail

نموذج الاتصال