Vėžys - ne nuosprendis

Vėžys - ne nuosprendis

Onkologija... Labai baisi liga: sulaužyti likimai, prarasti gyvenimai, ašaros, minčių chaosas. Paprastai diagnozė «onkologija» mūsų sąmonėje asocijuojasi su žodžiu «beviltiškumas». Daugybę metų gydytojai ir mokslininkai ieško naujų kovos su vėžiu metodų. Tačiau ne visada operacija, švitinimas ir chemoterapija yra perspektyvūs metodai, duodantys teigiamų rezultatų. Tačiau, žinoma, į gydytoją reikia kreiptis kuo anksčiau: gerokai daugiau šansų yra išgydyti ankstyvas susirgimo stadijas. Vis dėlto nustatyta diagnozė, kokia baisi ji atrodytų, tikrai nėra nuosprendis. Net vėžį galima įveikti! Iš pradžių toks optimizmas atrodo juokingas, ar ne? Atseit, viltis miršta paskutinė! Tačiau liaudies gydytojų, žolininkų, turinčių didelę vėžinių susirgimų gydymo praktiką, patirtis rodo, kad ši frazė gimė ne tuščioje vietoje.

Taip, vėžį tikrai galima įveikti. Mūsų laikais yra šimtai žmonių, įveikusių šią baisią ligą, naudojant natūropatijos priemones. Didžiausia klaida tų, kurie nesėkmingai bando gydyti vėžį, yra ta, kad netiki ir nenori daugiau sužinoti apie gydymo galimybes. Nedarydami nė vieno žingsnio savo pasveikimo link, nebandydami net galvoti apie tai, ką galima padaryti, žmonės patys artina liūdną savo gyvenimo finalą. Tuo tarpu liaudies medicina daugybę amžių kaupė ir tobulino onkologinių susirgimų gydymo patirtis. Šiandien žinoma šimtai rūšių augalų ir gamtinių «preparatų», kurie gydo navikus, ir tai įrodyta moksliškai. Gydymo metodai, apie kuriuos papasakosiu šiame straipsnyje, yra patikrinti praktiškai, o rezultatai parodė didelį jų efektyvumą. Apie šiuos receptus sužinojau 2000 metais, kai lankiausi viename vienuolyne.

Šio vienuolyno vyresnioji - tikra liaudies medicinos ir gydymo žolelėmis žinovė. Ji pasakoja piligrimams ir parapijiečiams, kaip galima gydyti įvairias ligas liaudiškomis priemonėmis ir vaistažolėmis. Vienuolyno vyresnioji padėjo jau daugybei žmonių, įkvėpė jiems drąsos ir stiprybės, paskatino gydytis metodais. 

Norėčiau liaudiškais papasakoti skaitytojams apie vieną puikų onkologinių ligų gydymo metodą, kurį sužinojau vienuolyne. Sako, kad šį metodą išbandė daug žmonių, kurie sėkmingai pasveiko. 

Pirmiausia reikia paruošti sudėtingą 16 vaistažolių mišinį. Štai receptas: 35 g šalavijų, 25 g dilgėlių, 20 g erškėčių, 20 g smiltyninių šlamučių, 20 g meškauogių, 20 g lakišių, 15 g karčiųjų kiečių, 10 g kraujažolių, 10 g ramunėlių, 10 g sausiukų, 10 g čiobrelių, 10 g šunobelių žievės, 10 g beržų pumpurų, 10 g trilapių puplaiškių (galima pakeisti liepų žiedais), 10 g pelkinių pūkelių, 10 g sukatžolių.

Surinkę visas vaistažoles, gerai susmulkinkite ir sumaišykite. Paskui paimkite 26 g šio mišinio (26 g - tai 6 valgomieji šaukštai gerai susmulkinto mišinio), suberkite į emaliuotą puodą, užpilkite 2, 5 litro verdančio vandens, 3 valandas laikykite ant labai mažos ugnies (95o) neverdant. Per tą laiką nuoviras nugaruos ir pasidarys koncentruotas.

Tada nuovirą nukoškite, atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą. Gerkite šiltą po 1 valgomąjį šaukštą (sunkiais atvejais po 3 valgomuosius šaukštus) 3 kartus per dieną, likus 1 valandai iki valgio. 

Gydymo kursas - 40 dienų. Paskui darykite 10-12 dienų pertrauką ir gydymą pakartokite, taip sakant, įtvirtinkite poveikį. Antpilą laikykite šaldytuve, kol baigsis (antpilas ilgai išlaiko gydomąsias savybes). Vienuolyno vyresnioji rekomenduoja, užplikant vaistažoles, į nuovirą įpilti švęsto vandens - kelis lašelius. Mano dukterėčia labai džiaugėsi ir buvo dėkinga vienuolei už patarimą, nes jis padėjo geriausiai draugei išsigydyti kiaušidžių vėžį. Daugybei moterų šis metodas padėjo atsikratyti lytinės sferos onkologinių susirgimų. Tas mišinys efektyviai padeda gydyti ir kitų organų vėžį. Kartu stiprinama širdis, nervai, normalizuojama kraujo sudėtis, gydomas skrandžio ir virškinimo traktas, organizmas darosi žvalesnis, atsiranda daugiau jėgų. Žmonės, išbandę šį receptą, dažniausiai lieka patenkinti, papasakoja kitiems, turintiems panašių rūpesčių. Tarp 16 mišinio vaistinių augalų yra augalas «sausiukas». Daugelis niekada apie tokį negirdėjo. Todėl norėčiau šį tą paaiškinti. Sausiukai dar kitaip vadinami «katės letenėle», «žole nuo keturiasdešimties ligų», «širdies šlamučiu» (Dėmesio! Nepainioti su geltonos spalvos smiltyniniu šlamučiu, panašiu į geltonus mimozos žiedus). Sausiukai auga sausose pievose ir pušynuose.

Tačiau bendrai šie augalai yra gana reti. 

Sunkiais atvejais vienuolyno vyresnioji rekomenduoja derinti antpilo naudojimą su spiritine japoninių svirmedžių žiedų arba vaisių trauktine (būtent vaisių, o ne žievės, kurios trauktinė, parduodama vaistinėse, tinka tik išoriniam naudojimui). 

Svirmedis gydo įvairias šių laikų ligas. Tikrai! Spręskite patys - štai sąrašas (nepilnas) ligų, kurias gydyti padeda japoninis svirmedis: įvairių rūšių piktybiniai navikai, inkstų, kepenų, tulžies pūslės, skrandžio ir virškinimo trakto ligos, alergija, reumatizmas, poliartritas, hipertonija, stenokardija, tromboflebitas, skrandžio ir žarnyno opos, diabetas, bronchitas, astma, ausų, gerklės, nosies ligos, psoriazė, egzema, hemorojus, insultas, neurastenija, psichozė, mastopatija, ginekologiniai susirgimai, prostatos adenoma ir kt. 

Japoninių svirmedžių vaisių trauktinė, padedanti gydyti piktybinius navikus, ruošiama taip: 50 g japoninių svirmedžių vaisių arba žiedų užpilti 0, 5 I spirito arba kokybiškos degtinės, palaikyti 40 dienų. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį 3-4 kartus tuščiu skrandžiu, likus 30 minučių iki valgio. Gerti 40 dienų iš eilės, paskui kreiptis į gydytoją onkologą ir atlikti tyrimus. Jei bus liekamųjų ligos požymių, kursą kartoti, praėjus 15 dienų po pirmojo kurso. 

Gydant užleistas vėžio stadijas, prireiks 5 tokių kursų. Svirmedžius būtina vartoti kartu su 16 žolelių antpilu, apie kurį pasakojau anksčiau. 

Tie, kuriems negalima vartoti spiritinių trauktinių, reikia ruošti japoninių svirmedžių nuovirą: 1 valgomąjį šaukštą gerai susmulkintų svirmedžių vaisių užpilti 1 stikline verdančio vandens, per naktį palaikyti termose, nukošti. Gerti po 2 valgomuosius šaukštus 4 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.

Štai ir viskas! Stokite į kovą su vėžiu, apsiginklavę tikėjimu ir optimizmu. Jums visada pasiruošę padėti gydytojai «žaliais chalatais» - augalai. Gamta visada su mumis!

Tai yra informacinio pobūdžio straipsnis. Visada privalu kreiptis pas tos srities specialistus.

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال