Mylimiausi čirviniai blynai su kefyru

Šiandien aš Jums noriu parodyti tiek savo, tiek savo vaikų pačius mylimiausius čirvinius blynus, kuriuos aš gaminu su kefyru. Beje, man šie čirviniai blynai patys gardžiausi truputį pravėsę, šitaip būna labai traškūs. Visiškai atvėsę - sausoki.

Ingredientai

  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
  • druska: žiupsnio
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • soda: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • kefyras: 450 mililitrų
  • sviestas: 100 gramų
  • miltai: 2 stiklinių (1 stiklinė - 250 mililitrų)
  • avižų sėlenos: 2 valgomųjų šaukštų.

Recepto paruošimas

1. Iš pradžių sviestą ištirpinkite.

2. Kiaušinius suplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.

3. Įmaišykite kefyrą su soda bei tirpintą sviestą, tuomet miltus ir pabaigoje avižų sėlenas.

4. Palikite tešlą maždaug 20 minučių pastovėti.

5. Tuomet kepkite blynus čirvinių blynų keptuvėje.

6. Išėmę, dėkite ant grotelių pravėsti.

7. Patiekite ir skanaukite!

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال