Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas

Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas

Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Gaminant buvo naudojama 24 centimetrų skersmens forma.

Ingredientai

  • kiaušiniai: 4
  • cukrus: 1 stiklinės
  • miltai: 1 stiklinės
  • rabarbarai: 4 kotų
  • obuoliai: 1-2
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • cukraus pudra (pabarstymui).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi, kol masė pabals bei patrigubės.

2. Tada įsijokite miltus ir kepimo miltelius.

3. Tuomet įmaišykite kubeliais supjaustytus rabarbarų kotus ir obuolius.

4. Pasiruoštą tešlą pilkite į sviestu išteptą kepimo skardą.

5. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 40 min, kol pyragas iškepa ir gražiai apskrunda.

6. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.

7. Pjaustykite ir skanaukite!

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال