Arizonos gyventojai užfiksavo mėlyną NSO

Arizonos gyventojai užfiksavo mėlyną NSO

Vėlų 2024 m. kovo 28 d. vakarą virš Skotsdeilo, Arizonos valstijoje, JAV, keli liudininkai pranešė pastebėję neatpažintą lanko formos objektą, skleidžiantį neoninį mėlyną švytėjimą.

Šiuo metu internete pasidalinta dviem vaizdo įrašais, kuriuose užfiksuotas objektas (žiūrėkite toliau).

Pažymėtina, kad šis NSO pastebėtas netoli vietos oro uosto. Tą vietovę pažįstantys gyventojai pasakoja dažnai matantys įvairius orlaivius, tačiau nė vienas iš jų nebuvo panašus į šį kartą stebėtą ypatingą objektą.

Kai kurie spėja, kad NSO galėjo būti disko formos, iš pažiūros balansuojantis "ant krašto", o jo perimetru ėjo mėlynos šviesos.

Vienas liudininkas, vedžiodamas šunį, apibūdino objektą kaip "danguje pakibusią mėlyną virvę". Jie stebėjo jį nejudantį maždaug trisdešimt minučių, protarpiais pulsuojantį mėlyna šviesa, kas atrodė kaip hipnotizuojantis reginys.

Galiausiai objektas pradėjo lėtai leistis, o paskui staiga išnyko, nepalikdamas jokių pėdsakų. Deja, šis ypatingas momentas nebuvo užfiksuotas vaizdo įraše.

Kitas stebėtojas tvirtino, kad objekto aukštis viršijo įprastų kylančių ar besileidžiančių lėktuvų aukštį, o tai dar labiau jį skyrė nuo įprastų lėktuvų.

Paslaptingas šio stebėto objekto pobūdis sukėlė vietos gyventojų smalsumą ir diskusijas, skatinančias toliau tirti jo kilmę ir prigimtį.

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال