Į maltą mėsą įmaišau kopūstų ir pasigaminu skanią vakarienę

Į maltą mėsą įmaišau kopūstų ir pasigaminu skanią vakarienę

Skanėstas!

Sudedamosios dalys:

  • Maltos mėsos - 650 gr;
  • Kopūstai - 250-300 gr;
  • Svogūnai - 1 galvutė;
  • Kiaušinis - 1 vnt;
  • Sūris - 250 g;
  • Majonezas arba grietinė - 3 šaukštai;
  • Maltų pipirų arba pipirų mišinio, druskos pagal skonį; galite dėti bet kokių mėsos prieskonių.

Paruošimas:

Smulkiai susmulkinkite kopūstus.

Susmulkinkite svogūną trintuvu.

Sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį ir svogūną, pagardinkite druska ir pipirais.

Ištepkite formą augaliniu aliejumi.

Padarykite maltos mėsos pyragėlius ir sudėkite juos į riebalais išteptą formą.

Indą uždenkite folija ir kepkite 185 C temperatūroje 45-50 minučių.

Sumaišykite tarkuotą sūrį, majonezą arba grietinę.

Po 45 minučių ištraukite kotletus iš orkaitės ir kiekvieną kotletą aptepkite sūrio mišiniu.

Kepkite dar 8-10 minučių.

Naujesnė Senesni
 ...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „NAUJIENOS-PATARIMAI“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Free mail

نموذج الاتصال