Šis auksinis aliejus padės sergant peršalimo ligomis, artritu, mėšlungiu ir kt.

Šis auksinis aliejus padės sergant peršalimo ligomis, artritu, mėšlungiu ir kt.

Ciberžolė, dažnai vadinama „geltonu stebuklu“, yra ne tik populiarus prieskonis Indijos virtuvėje, bet ir galingas natūralus gydytojas, turintis daugybę naudingų savybių. Jos naudojimas sveikatai ir grožiui žinomas jau tūkstančius metų, o šiuolaikinės mokslinės studijos tik patvirtina šiuos teiginius. Šiame straipsnyje sužinosite apie ciberžolės eterinio aliejaus privalumus ir paprastą jo gaminimo procesą namuose.

Tai populiariausias prieskonis Indijoje, turtingoje sveikatos ir grožio paslapčių šalyje. Jo gydomosios savybės stebuklingai veikia odą ir ligas. Yra daugybė jo naudojimo būdų.

Kurkuma - populiariausias Indijos, grožio ir sveikatos paslapčių turtingos šalies, prieskonis. Jos gydomosios savybės stebuklingai veikia odą ir ligas. Yra daugybė ciberžolės panaudojimo būdų - tiek vidinių, tiek išorinių.

Ciberžolės eterinį aliejų lengva pasigaminti patiems namuose.

Ciberžolių eterinio aliejaus nauda:

Odos priežiūra

Aliejų galima naudoti odos masažui, kuris gali padėti sumažinti spuogus, inkštirus, randus, padaryti ją švelnią ir suvienodinti odos spalvą.

Reguliarus masažas pašalina visas dėmeles ir suteikia odai sveiką išvaizdą. Keletą lašų aliejaus galite įlašinti į vonią.

Antibakterinės savybės

Ciberžolė pasižymi antiseptinėmis savybėmis, ciberžolių aliejus yra natūrali priemonė nuo uodų įkandimų, odos infekcijų ir gera priemonė žaizdoms gydyti.

Priešuždegiminės savybės

Dėl priešuždegiminių savybių ciberžolės aliejus malšina sąnarių, raumenų skausmus, mėšlungį ir padeda sergant artritu.

Padeda sergant peršalimo ligomis

Ciberžolės aliejaus inhaliacijos, pridedant jo į karštą vandenį arba naudojant oro drėkintuvą, iš karto sumažina nosies užgulimą, naikina mikrobus ir padeda greičiau pasveikti.

Ciberžolė: stebuklingos savybės sveikatai ir grožiui

Naminis ciberžolių eterinis aliejus

Sudedamosios dalys:

  • 2 puodeliai kokosų aliejaus;
  • ciberžolės šaknys.

Paruošimas:

Ciberžolės šaknis sutarkuokite taip, kad gautumėte pastą. (reikia bent 2 šaukštų pastos) Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitinkite kokosų aliejų, įpilkite ciberžolės pastos ir virkite 1 minutę. (Svarbiausia - nesudeginti ciberžolės!) Išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Supilkite į bet kokį švarų ir sausą buteliuką, reikia vengti sąlyčio su drėgme. Aliejus paruoštas!

Neseniai atlikti tyrimai patvirtino, kad ciberžolė gali padėti kovoti su uždegiminėmis ligomis ir netgi turi potencialą mažinant tam tikrų vėžio formų riziką. Naujausi straipsniai taip pat akcentuoja ciberžolės naudojimą grožio industrijoje, ypač odos priežiūros produktuose.

Naujesnė Senesni
 ...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „NAUJIENOS-PATARIMAI“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Free mail

نموذج الاتصال