Jau sukurtos ir sukauptos naujos vakcinos nuo pandeminio gripo, kurio dar net nėra

Jau sukurtos ir sukauptos naujos vakcinos nuo pandeminio gripo, kurio dar net nėra

JAV vyriausybė jau sukūrė ir sukaupė naujų vakcinų nuo pandeminio paukščių gripo. Šios naujos vakcinos nebuvo sukurtos paukščiams ir kitiems gyvūnams, kur plinta dabartinė paukščių gripo atmaina. Nors ši paukščių gripo atmaina dar net nebuvo perduota iš žmogaus žmogui, jau yra sukauptos naujos H5N1 vakcinos ir kitų mRNA „paukščių gripo“ vakcinų atsargos.

Šiose vakcinose įskiepytas genetiškai specifinis naujausios A gripo viruso H5N1 potipio padermės antigenas. Pagal tradicinį vakcinų mokslo apibrėžimą, šis antigenas turi suaktyvinti žmogaus imunines ląsteles ir paskatinti ilgalaikę tikslinio antigeno imuninę atmintį - potencialiai apsaugoti asmenį, kai jis vėliau susidurs su konkrečia paderme.

Tačiau iš kur vakcinų kompanijos žino, kad būtent ši konkreti padermė sukels pandeminį gripą? Kad mokslininkai galėtų sukurti veiksmingą vakciną (o jie mano, kad tai jau padarė), turi būti sutelktos pastangos manipuliuoti H5N1 viruso genetiniu kodu, kad būtų parengta veiksmingų vakcinų linija.

Istoriškai mokslininkams nepavyko atspėti būsimų gripo atmainų ir kryžminimo virusų genetinių mutacijų. Todėl kasmet gripo vakcinos nepavyksta. Tam, kad vakcinos būtų gaminamos ir kaupiamos su įsitikinimu dėl jų veiksmingumo, turėjo būti atliekami tam tikri tyrimai, susiję su funkcijų padidėjimu. Funkcijos padidėjimo tyrimai leidžia vakcinų pramonei susiaurinti tikslinio antigeno genetiką, kad būtų galima kaupti atsargas ir pasirengti masiniam skiepijimui nuo artėjančios žmogaus sukeltos gripo pandemijos.

Jau yra sveiku protu suvokiamų požymių, kad paukščių gripas buvo sukurtas

Kadangi dabartinė paukščių gripo atmaina jau mutuoja, kad užkrėstų įvairius gyvūnus, atrodo, kad dabartinė H5N1 atmaina jau buvo genetiškai pakeista.

Iš tikrųjų paukščių gripas nuo naminių paukščių persimetė į didžiąsias antis, galvijus ir net į delfinus. Dr. Peteris McCulloughas (Peter McCullough) skambino pavojaus signalu dėl šio keisto virusų kryžminimosi pėdsako. Jis teigė, kad tai yra požymiai, jog ši paukščių gripo atmaina yra sukurta žmogaus, ir „panašu, kad ji atsirado JAV paukštininkystės tyrimų centre Atėnuose, Džordžijos valstijoje“.

Jie jau yra paruošę vakcinas, jei paukščių gripas išplistų tarp žmonių. Kaip jie jau turi vakciną? Viskas pagrįsta genetiniu kodu, o jie žino genetinį kodą", - sakė daktaras McCullough.

Nors šiuo metu rizika, kad virusas gali būti perduotas žmonėms, yra labai maža, pats paukščių gripo vakcinų atsargų egzistavimas turėtų priversti kiekvieną susimąstyti, ar konkreti paukščių gripo atmaina jau yra sukurta arba šiuo metu ruošiama masiniam išleidimui į visuomenę. Biologinių ginklų kūrimas ir plėšriųjų vakcinų tyrimai nenutrūko net po to, kai SARS-CoV-2 ir COVID-19 vakcinos buvo išbandytos su gyventojais ir davė žalingų rezultatų.

PSO reikalauja įgyvendinti „pandeminę sutartį“, kad susigrąžintų kontrolę ir įvestų vakcinų pasus

Buvęs CDC direktorius Robertas Redfildas (Robert Redfield) šių metų pradžioje įspėjo, kad tam, jog paukščių gripas persimestų į žmonių organizmą, jis turi būti sukurtas atlikus tyrimus, kurių metu buvo gauta naudos. Visos sąlygos naujai pandemijai vėl yra, o interesai, siekiantys pasipelnyti iš naujos pandemijos, jau reikalauja kontrolės - pradedant grobuoniškomis vakcinų programomis ir „pandeminėmis sutartimis“, kurios suteikia daugiau galių globalistams ir praturtina jų tarptautinio verslo interesus.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vyriausiasis mokslininkas Džeremis Fararas (Jeremy Farrar), prisidėjęs prie SARS-CoV-2 slėpimo, jau sako pasauliui, kad paukščių gripas evoliucionuos ir „išvystys gebėjimą užkrėsti žmones“. PSO šiuo metu bando priimti pandemijos sutartį, kuri pasauliniu mastu panaikins nacionalinį suverenitetą ir asmens autonomiją, priversdama gyventojus paklusti PSO vykdomai pasaulinei kontrolei, biologinio ginklo kūrimui ir slėpimui, grobuoniškiems vakcinų tyrimams ir pasų sistemoms bei daugeliui kitų siaubą keliančių priežiūros ir piktnaudžiavimo sistemų.

Kadangi jau sukurta ir sukaupta vakcina nuo paukščių gripo atmainos, kuri dar net nėra išsivysčiusi, ekonominis ir visuomeninis spaudimas sukelti naują pandemiją yra neišvengiamas. Šis spaudimas apima pelningos naujos PGR tyrimų platformos, kuri išprovokuos teigiamų tyrimų rezultatų virtinę sergantiems ir imuniteto sutrikimų turintiems gyventojams, plėtrą. Tai dar labiau pateisins vyriausybinę kontrolę ir pinigų plovimo schemas, kurios galiausiai bus panaudotos pasaulinei vakcinos paso sistemai, papildytai centrinio banko skaitmenine valiuta, dar labiau technokratine kontrole, priežiūra ir socialiniais kreditų balais už atitikimą reikalavimams, tobulinti.

Nors protinga nesibaiminti galimos H5N1 paukščių gripo pandemijos šiais metais ir nepasiduoti totalitarinei kontrolei ir apribojimams, vis dėlto protinga psichologiškai paruošti savo namų ūkį artėjančiai propagandai ir bailumui, kuris prasidės. Iš anksto įsigykite gydymo protokolų ir pasirengimo priemonių tam atvejui, jei šios grobuoniškos jėgos paleistų kitą biologinių ginklų, destruktyvių skiepų programų ir atviro totalitarizmo bangą.

Planet-Today.com

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال