Kodėl moterims naudinga įžeidinėti vyrus?

Kodėl moterims naudinga įžeidinėti vyrus?

Viskas atrodė gerai, bet ji staiga sučiaupė lūpas, nustojo kalbėti, ir negali pasakyti, kas jai šovė į galvą. Tokiais momentais vyrai pyksta iš nevilties, o moterys mėgaujasi pergale.

Kodėl moterims naudinga įsižeisti arba apsimesti įsižeidusiomis?

Kad nutrauktų bet kokį pokalbį

Ši technika padeda atsikratyti įkyrių sužadėtinių ar net nuo savo pačios vyro, kurį užvaldo kvaili, įkyrūs pokalbiai. Užtenka parodyti, kad esate dėl ko nors nusiminusi, ir pokalbio gija jau prarasta: vyrą kankina nauja mįslė - kas šį kartą.

Šį metodą naudokite dažnai - rizikinga, vyrai taip pat yra paviršutiniški ir gali suprasti, kad įžeidimas yra išgalvotas, o jūs tiesiog juo manipuliuojate. Tačiau iš pradžių efektas bus.

Venkite atsakyti

Jei moteris neturi ką atsakyti į jūsų klausimą - būtina paklausti atsakymo! Nes geriausia gynyba yra puolimas. Ir, pasinaudoję pauze, kol jūsų išrinktoji ieško žodžių savo mintims perteikti, - parodykite nuoširdų įžeidimą ir nusivylimą.

Ir viskas! Incidentas baigtas: dabar jis nugalėtas, o jūs esate nugalėtojas ir laukiate atsiprašymo. Vietoj pavyzdžio: jis atsargiai klausia, kodėl ji pradėjo vėluoti į darbą.

Gėdijasi prisipažinti, kad pusę dienos praleidžia tuščiai šnekučiuodamasi su draugėmis, todėl parėkauja: "Kodėl staiga susidomėjai? Ar turi kokių nors priežasčių manimi nepasitikėti?"

Vyras parenka žodžius taip, kad neįžeistų moters: juk priežasčių nėra, bet nepasitikėjimas jau atsirado. Pauzė, ir voila! Ji įsižeidė, jis ją nuramina.

Ir pasaulis jums po kojomis!

Kai moteris verkia, kai yra nusiminusi ar įžeista - vyras pasirengęs visą pasaulį padėti jai po kojomis, tik jei ji jam atleis. Visas genijus paprastas: mes veikiame iš priešingos pusės.

Tau reikia pasaulio prie kojų? Tada greičiau imituok situaciją, išprovokuok jį barniui, įžeidžiamam žodžiui ar tiesiog juokingam ir dviveidiškam tylėjimui - ir visos pasaulio gėrybės kris tau kaip iš gausybės rago, o jis tave ramins ir ieškos tavo nusivylimo priežasties.

Švelnumas ir komplimentai

Vyras, kuris jaučiasi kaltas dėl savęs, yra švelnus kaip kovo katinas, atleiskime stipriosios lyties atstovams, bet tai tiesa. Kartais moterų įžeidinėjimai, tai ne kas kita, kaip - kaip "prašymai" mylimajai.

Ji ne tik dūsauja, jai kaip niekada reikia jūsų dėmesio, prieraišumo ir meilės. Apkabinti, pabučiuoti ir pasakyti gražių žodžių - štai jūsų pirmasis avarinis planas tokioje situacijoje.

Naujesnė Senesni
Free mail

نموذج الاتصال